Interview

Interview met Max

Max de Bruin

Max blogt als hen iets te delen heeft en is daarnaast nogal aanwezig op twitter waar ze nogal wat van nogal veel dingen vind.

We stellen hen 10 vragen voor onze reeks #DikkeInterviews :

1. Wat is het allereerste dat je doet als je wakker wordt?

Mijn ogen open, en me afvragen welk jaar het is en of er iets van me verwacht wordt. (Ik ben niet zo’n ochtendmens.)

2. Wat zou je ooit nog eens willen doen in je leven? En waarom heb je dat tot nu toe nog niet gedaan?

Ik ben vrij impulsief dus meestal doe ik de dingen die ik wil gewoon. Enige grote ding wat ik wel zal willen maar wat er denk ik nooit van ga komen is op vakantie naar Indonesië gaan. Ik ben bang dat mijn rolstoel beschadigt in het vliegtuig, en ik vind vliegen teveel impact op het milieu hebben.

3. Wat vind je het vervelendste aan dik zijn en wat het fijnste?

Het vervelendste aan dik zijn vind ik dat kledingwinkels besloten hebben dat ik niet in alle kledingwinkels kan slagen. En de mensen die zich menen te mogen bemoeien met mijn eten. Het fijnste aan dik zijn is dat ik lekker zacht ben, en daarmee fantastisch knuffelbaar.

4. Wat is de meest absurde dieettip die je ooit al eens gekregen hebt?

Ik moest stoppen met frisdrank en groene thee gaan drinken, daarmee zou ik zó 5 kilo kwijt zijn. Dat ik vrijwel nooit frisdrank drink en juist bijna alleen groene thee kon niet waar zijn.

5. Waar ben je het meest trots op?

Dat ik als voormalig tienermoeder en chronisch zieke aandoeningenverzamelaar een functioneel huishouden draaiend houd, met gelukkige mensen daarin. En dat ik ondanks een lijf dat mij aan alle kanten in de steek laat, ook gewoon van mijn lijf kan houden.

6. Als jij een boek / film / serie mocht schrijven met een dik personage in de hoofdrol, wat zou dan de storyline zijn?

Ik zou wel eens een dik persoon in de hoofdrol willen hebben die niet inspirerend is ondanks het dik zijn, die niet gepest wordt om het dik zijn en die ook niet af gaat vallen. Maar gewoon, een dik persoon die gewoon dik is.

7. Met wie zou je weleens iets willen gaan drinken?

Oh pffft hoe moet ik hier op antwoorden? Met iedereen die daar ook zin in heeft. Ik vind mensen ontmoeten fijn en iets gaan drinken is een mooie manier voor gesprekken die alle kanten op kunnen.

8. Welk deel van je lichaam vind je het mooist en met welk lichaamsdeel heb je het meeste moeite?

Ik ben groot fan van mijn borsten en van mijn eigen voeten. Minder gecharmeerd ben ik van mn hangende buikvel.

9. Wat is je hobby / interesse / passie?

Ik hou van fotograferen maar heb het laatste jaar erg weinig energie dus die hobby schiet er makkelijk bij in. Heb me nu ik veel moet rusten op animal crossing gestort, en vermaak me daar opperbest mee. Een andere hobby is met mijn huisdieren bezig zijn. Mijn slakken vragen niet veel aandacht en zijn vooral om naar te kijken, dus dat kan altijd.

10. Wat is jouw ultieme tip voor meer zelfliefde / zelfacceptatie?

Als je zelfliefde niet van nature komt: bluf het. Verzorg je lijf zoals je voor een lijf zou zorgen waar je wel van houdt. Benoem positieve dingen. Hoe sterk je benen zijn, hoe fijn zacht je vel is… Uiteindelijk ga je er zelf in geloven.

Je kan Max hier volgen:

#DikkeInterviews met Max de Bruin