DOE JE MEE?

ZELF EEN SUPPORTGROEP STARTEN

Heb je behoefte aan een supportgroep, maar lukt het niet om elke keer naar Rotterdam of Amsterdam te komen? Dan is het misschien interessant om een eigen Dikke Vinger Supportgroep te starten in jouw stad of gemeente. Neem gerust contact op met Dikke Vinger via info@dikkevinger.org om de mogelijkheden te bespreken.

MELDPUNT

Heb je een interessant artikel gelezen? Een stigmatiserende foto gezien in de media? Of een bedrijf gevonden dat het heel goed doet op vlak van lichaamsdiversiteit? We blijven graag op de hoogte van dingen die gaande zijn in de wereld van dik-zijn en horen graag van je als je iets interessants te melden hebt via info@dikkevinger.org.

SLUIT JE AAN BIJ DE ACTIEGROEP

Zin om te bouwen aan een betere wereld voor dikke mensen? Dan is onze Actiegroep misschien wel iets voor jou. In deze groep bedenken we mogelijke acties voor Dikke Vinger en voeren die vervolgens uit in werkgroepen. Dikke Vinger is een radicaal-sociaal activistische stichting, we zoeken daarom vrijwilligers die basiskennis hebben van intersectionaliteit en dik activisme.  Stuur ons gerust een e-mail via info@dikkevinger.org als je tijd en zin hebt om ook mee te doen.

MEEWERKEN ALS VRIJWILLIGER

Heb je niet zoveel interesse om op de barricades te staan, maar wil je wel op een andere manier je talenten en tijd aanbieden? Laat het ons dan zeker even weten via info@dikkevinger.org zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Dikke Vinger is een radicaal-sociaal activistische stichting, we zoeken daarom vrijwilligers die basiskennis hebben van intersectionaliteit en dik activisme. 

DONEREN

Wil je ons graag steunen zodat we onze activiteiten kunnen blijven uitvoeren en dikke mensen kunnen helpen? Dan kan je ons altijd steunen via een eenmalige of terugkerende donatie.