OVER

OVER DIKKE VINGER

WAT IS DIKKE VINGER?

Dikke Vinger is begonnen als supportgroep voor dikke mensen, opgestart door Non van Driel en Merel Wildschut in maart 2018. Na ruim een jaar bestaat Dikke Vinger in 2019 inmiddels uit drie pijlers: support, actie en informatie. Naast de supportgroep is ook een actiegroep opgezet, die door middel van online en offline activisme ruimte creeërt voor dikke mensen; zowel op individueel als maatschappelijk niveau.  

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je graag aansluiten? Stuur een mail naar info@dikkevinger.org, like ons op Facebook en volg ons op Instagram! 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DIKKE VINGER UPDATES

IN DE MEDIA

DAMN HONEY aflevering 15 – Over  dik zijn, met Tatjana Almuli en Merel Wildschut

29 maart 2019

We praten over dik zijn (en zijn nog laaaaang niet uitgepraat) met coole vrouwen Tatjana Almuli en Merel Wildschut. Verder bespreken we nogal wat feministische dilemma’s. Want hoe kun je nog zonder schuldgevoel grinden op de teksten van rapper Boef? Of onbezorgd naar de Efteling?

2018, het jaar van.. body positivity

 18 december 2018

Dikke mensen geven de vinger: het taboe moet eraf

29 maart 2018

Dik zijn is in onze samenleving niet altijd gemakkelijk. Niet alleen omdat je slanke mensen om je heen ziet, maar ook omdat mensen misschien wel tegen je zeggen dat je moet afvallen. Hoe het echt is om zwaarder te zijn, daar kunnen veel mensen zich niet in verplaatsen. Maar daar moet verandering in komen, vindt een nieuwe supportgroep in Rotterdam.