Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht en als je deelneemt aan een (gratis) event of supportgroep.

Het aanbod

Op de website vind je onze prijzen. Prijsfoutjes kunnen erin sluipen maar geven geen recht korting. Neem contact met ons op via info@dikkevinger.org en we zoeken samen naar een oplossing.

De overeenkomst

Na je bestelling van een product of event ontvang je een bevestiging per mail. We voegen alle informatie en gegevens toe die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze website. 

Betaling

Na betaling maken we je bestelling uiterlijk binnen 10 dagen in orde. 

Klopt er iets niet in je betaalgegevens? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Prijs

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de leverdatum, het gewicht en de grootte van je product. Dit wordt duidelijk aangegeven bij je bestelling.

Garantie

Gaat het product eerder kapot dan dat je verwacht? Dan lossen we dit natuurlijk voor je op. Hierbij volgen we de garantiewet. 

Lees meer over de garantiewet

Bezorging en uitvoering

Als je via onze website bestelt en betaalt, heb je jouw aankoop binnen 10 dagen in huis. Tenzij we iets anders hebben afgesproken. 

Duurt het toch langer dan dat we beloofd hebben? Dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Als je het in dat geval niet meer wilt hebben, krijg je de betaling zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen teruggestort.

Als je via onze website kunt bestellen, hebben we het op voorraad of is er plaats op het event. Kunnen we het toch niet leveren of is er geen plaats op een event? Dan krijg je je geld terug.

Wij nemen verantwoordelijkheid als jouw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is. We gaan het daarna zo snel mogelijk in orde maken.

Herroepen, bedenktijd en retour

Producten
Wil je je bestelling retourneren? Mail binnen 30 dagen na de besteldatum naar info@dikkevinger.org en we nemen meteen contact met je op. 

In overleg met jou sturen we je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 10 dagen terug. Verzendkosten worden niet vergoed.

Evenementen
Supportgroepen zijn gratis. Bij betaalde evenementen ontvang je een bevestiging via e-mail als je persoonlijke entreebewijs. 

Ben je verhinderd? Laat dan weten aan wie je het toegangsbewijs wil doorgeven, via een e-mail aan Dikke Vinger: info@dikkevinger.org

Kun je niet aanwezig zijn én niemand vinden om je bewijs over te nemen? Dan vindt er geen refund plaats en gaat het bedrag als donatie naar Stichting Dikke Vinger.

Donaties
Als je jouw donatie wilt wijzigen of stopzetten, dan kun je ons mailen op info@dikkevinger.org Wij wijzigen of zetten de donatie stop vanaf de verzenddatum van de e-mail en betalen eventuele verschillen terug.

Klachten

Laat het ons weten via info@dikkevinger.org als je een klacht hebt en omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk. Dan kunnen we je het beste helpen. 

Uiterlijk binnen 1 week krijg je een bericht van ons met antwoord of een indicatie van de hoeveel tijd die we nodig hebben om het recht te zetten.

Dikke Vinger is niet aangesloten bij een branchevereniging.

Gegevens stichting Dikke Vinger

Statutaire naam: Stichting Dikke Vinger
Organisatietype: Stichting non-profit
Opgericht: 25 mei 2021

KvK nummer: 82885133 te Rotterdam
Banknummer (IBAN): NL48TRIO0320321207
Fiscaal nummer (RSIN): 862640829
Btw-nummer: NL862640829B01

Bestuur

Voorzitter | Anoesjka M. Minnaard
Secretaris | Sigrid N. van der Meer
Penningmeester | Jenny Klijnsmit

Bereikbaarheid

Adres: Van Wijngaardenlaan 25, 3078JP Rotterdam
Telefoonnummer: 0031 634041609 
Website: www.dikkevinger.org
E-mail: info@dikkevinger.org

Sociale Media

Stuur ons een persoonlijk of openbaar bericht via de volgende kanalen.

Instagram | Facebook | LinkedIn

Intellectueel eigendom

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stichting Dikke Vinger is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Stichting Dikke Vinger.

Tot slot

Als we in de toekomst de Algemene Voorwaarden willen updaten, vind je dat terug op onze website. Veranderingen zullen nooit nadelig uitpakken voor jou.